Андрій Райкович закликав приватних перевізників у Кропивницькому дотримуватися умов укладених договорів

Понеділок, 22 лютого 2021 15:52

Жорстко дотримуватися графіків перевезень пасажирів та тримати маршрутні таксі в чистоті. Забезпечити ці норми укладених угод на право обслуговування пасажирів у Кропивницькому закликав приватних перевізників міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 22 лютого.

Очільник міста поставив завдання перед керівництвом управлінню розвитку транспорту та зв’язку оперативно провести нараду з директорами транспортних підприємств Кропивницького з вимогою налагодити якісну  роботу маршрутних таксі. Водії мають виконувати свої прямі обов'язки: забезпечити пасажирам безпечний, чистий, справний транспорт, квитки за проїзд і вести  відповідну фінансову документацію.

- Не важко уявити, щоб взагалі зараз було б в місті, зважаючи на те, як ганебно працюють приватні перевізники, - переконаний міський голова. – Наведіть лад в перевезеннях! Негайно!

Комунальний пасажирський транспорт, через карантинні обмеження, не має права взяти нікого, окрім як пасажирів на сидячі місця. На кожному урядовому селекторі Андрій Райкович звертається до Прем'єр-міністра з проханням переглянути цю норму хоча б для міст, де є помітний спад пандемії. Але вирішення питання з місця не зрушилось.

- Мені нелегко усвідомлювати, що 80 нових габаритних машин, здатних взяти до 100 пасажирів, ходять порожніми. Яка економіка це витримає? Я звертаюсь і до керівництва патрульної поліції, і до Держпродспоживслужби, і до департаменту охорони здоров'я ОДА. Шановні колеги, хіба краще, щоб мами із дітками стояли вранці і мерзли на зупинках? Підтримайте нашу позицію щодо коригування карантинних норм, - закликав Андрій Райкович.

Усі новини