Андрій Райкович закликав власників закладів торгівлі не маніпулювати цінами на продукти у передсвяткові дні

Четвер, 16 квітня 2020 14:33

На виконання постанови Головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка щодо припинення на території країни діяльності всіх ринків через порушення санітарних вимог, що призводить до поширення інфекційних хвороб, у Кропивницькому від п’ятниці, 17 квітня, також закриваються всі продуктові ринки. 
Сьогодні, 16 квітня, Андрій Райкович звернувся до керівників усіх торговельних мереж обласного центру з проханням забезпечити магазини продуктами в достатній кількості та в жодному разі не піднімати на них ціни у передсвяткові дні.

 - Звертаюсь до керівників торгівельних підприємств, орендарів, підприємців з розумінням поставитись до рішення Головного санітарного лікаря України. Повідомляю, що територію, де знаходяться ринки, патрулюватимуть наряди поліції, тому застерігаю підприємців не порушувати законодавство. Звертаю увагу і на недопущенні на вулицях міста і будь-якої стихійної торгівлі. Власників торговельних мереж необхідно належним чином подбати про завезення достатньої кількості товарів м’ясо – молочної, хлібо - булочної та всієї продуктової групи і в жодному разі не підвищувати ціни на них, зважаючи на передвеликодній попит.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13