Андрій Табалов: «народний контроль» депутата і мешканців – гарантія якісного ремонту доріг у Кропивницькому

П'ятниця, 8 листопада 2019 09:57

У четвер, 07 листопада, секретар міської ради, депутат виборчого округу №1 Андрій Табалов разом із мешканцями будинку по вулиці Генерала Жадова, 28 проінспектували хід та якість виконання ремонтних робіт дорожнього покриття на прибудинковій території. На зустріч також запросили начальницю відділу капітального ремонту, реформування та розвитку житлово-комунального господарства Світлану Безродну.

Питання ремонту дороги біля будинку його мешканці вперше порушили перед своїм депутатом два роки тому. Андрію Табалову вдалося домогтися, щоб у програмі розвитку житлово-комунального господарства на 2019 рік було закладено необхідні кошти. Відповідно до побажань мешканців будинку,  фахівці розробили проект.

- Це вже стало доброю традицією, коли ми спільно з громадою вирішуємо, що необхідно зробити у тому чи іншому дворі: дах, освітлення чи дорогу, - зазначив Андрій Табалов. - Зараз мешканці хочуть внести деякі корективи до проекту, бо їм не потрібна тротуарна доріжка до трансформаторної підстанції, потрібна інша. Кошти майже ті самі, але людям буде набагато зручніше, крім того тут буде новий будівельний об’єкт — планується зведення ще однієї багатоповерхівки, тому треба узгодити план благоустрою одного будинку з планом цієї прибудинкової території.

Андрій Табалов підкреслив, що такий “народний контроль” спільно з людьми і профільними посадовцями міської ради - це звичайна робота для депутата.

- Можливо це трохи гальмує процес будівельних робіт, але потім у людей не буде претензій, бо всі роботи будуть зроблені відповідно до їхніх побажань, - зауважив Андрій Табалов. - Від  задуму до прийомки готового об’єкта люди спостерігають за виконанням, і це правильно, бо це кошти громади. Тому, я вважаю, це єдиний правильний підхід до таких питань.

Усі новини