Андрій Табалов: підтримка притулків для собак у Кропивницькому – надважливе для всієї громади питання

Понеділок, 10 лютого 2020 15:28

Секретар міської ради Андрій Табалов закликав колег - депутатів терміново розглянути підтримані громадою Кропивницького петиції щодо фінансування з міського бюджету двох громадських організацій -  “БІМ” та “Щасливий пес”, які опікують долею безпритульних собак.

Сьогодні, 10 лютого, під час апаратної наради Андрій Табалов звернувся до депутатів, які входять до складу постійної комісії міської ради з питань ЖКГ, оперативно розглянути важливі для міста питання. Як зазначив секретар міської ради, дві організації: “Щасливий пес” та “БІМ”, подали петиції щодо виділення коштів з міського бюджету на щомісячне утримання тварин у притулку, їх вакцинацію та обслуговування. Обидві петиції набрали достатню кількість голосів містян., але не були розглянуті профільною постійною депутатською комісією через відсутність кворуму.

- На жаль, у Кропивницькому відсутній міський притулок для тварин, бо на його будівництво потрібна значна сума коштів. Але у нас є дві громадські організації, які опікуються безпритульними тваринами - "Щасливий Пес" та “БІМ”, - зауважив Андрій Табалов. - Я звертаюся до депутатів - поставтесь відповідально до розгляду цього важливого для всього міста питання. Бо лише благодійних внесків, щоб утримувати тварин, кількість яких у притулках постійно збільшується, недостатньо. У п’ятницю відбудеться сесійне засідання, до того комісія повинна зібратись і ухвалити рішення, аби це питання міськрада розглянула вже у п’ятницю.

Усі новини