Андрій Табалов: ремонтні роботи на прибудинкових територіях у Кропивницькому мають виконуватися комплексно

Понеділок, 9 грудня 2019 16:07

До виконання ремонтних робіт на територіях, прилеглих до житлових багатоповерхівок, має застосовуватися комплексний підхід. На цьому наголосив секретар міської ради Андрій Табалов під час щотижневої апаратної наради сьогодні, 09 грудня.

Ініціатива змінити систему наведення благоустрою на прибудинкових територія належить депутату фракції «Наш край» Олегу Краснокутському. Він озвучив свій депутатський запит  з пропозицією підготувати і прийняти нову міську програму «затишний двір» під час проведення чергового Дня депутата  у міській раді Кропивницького.

- Обговорюючи бюджет на наступний рік, і депутати, і містяни у своїх питаннях торкнулися теми стану житлово-комунального господарства обласного центру, - відзначив Андрій Табалов. - У свою чергу, депутат Олег Краснокутський запропонував розробити нову міську програму “Затишний двір”. Я особисто готовий долучитись до роботи у цьому напрямку, бо розумію, як це необхідно зробити. Важливо, що тут не стільки потрібні додаткові кошти, скільки необхідна зміна концепції підходу до вирішення проблеми: ремонти в мікрорайонах мають бути комплексними.

Секретар міської ради зауважив також, що загалом День депутата пройшов активно і конструктивно, у його роботі взяли участь двадцять депутатів. Тож під час сесійного засідання в обранців виникатиме менше питань. Але додав, що перед сесією керівникам виконавчих органів ще необхідно плідно попрацювати в комісіях, детально опрацювати з депутатами вусі проекти рішень.

Усі новини