Андрій Табалов: співпраця громади і влади дає позитивні результати

Четвер, 20 вересня 2018 14:26

План наведення благоустрою на території житлових будинків по вулиці Жадова, 21 корпуси 2 та 3, складений спільно мешканцями багатоповерхівок і представниками міської влади послідовно виконується. Це відзначили самі жителі будинків у середу, 19 вересня, під час чергової зустрічі із секретарем міської ради Андрієм Табаловим.

Кропивничани щиро дякували міській владі за оперативне вирішення першочергових проблем їхнього будинку. За короткий термін, не пройшло і двох місяців, зроблено чимало: перенесено контейнерний майданчик та облаштовано територію біля нього, відновлене зовнішнє освітлення на прибудинковій території, замінені труби водопостачання та підняті кришки люків каналізаційних колодязів. Наступним кроком стане вирішення питання їх гідроізоляціїї та від’єднання будинку від мереж централізованого теплопостачання, реконструкція ливневої каналізації і асфальтування прибудинкової території.

Андрій Табалов подякував мешканцям будинків за їхню активність у намаганні зробити прибудинкову територію затишною, привабливою і комфортною для життя та привітав з перемогою їхнього проекту у конкурсі “Громадський бюджет – 2019». Тепер наступного року тут з’явиться фітнес-містечко із сучасними тренажерами, лавочками для відпочинку та камерами відеоспостереження, які допоможуть убезпечити територію.

- Житловий фонд міста застарілий, тому й виникають проблеми пов’язані з ремонтом каналізації, дахів, благоустроєм прибудинкової території. Приємно та ефективно працювати з тими мешканцями, які проявляють ініціативу вирішувати проблемні питання своїх будинків, а далі підключається міська влада, - підкреслив Андрій Табалов. - Така співпраця є ефективною та продуктивною. Двір по вулиці Жадова 21,к2. став взірцем і прикладом активності людей. Не треба чекати, коли прийдуть кандидати в депутати, влада, а необхідно починати робити справи самим.

Секретар міської ради також зазначив, що перша зустріч з мешканцями цього будинку була не простою, лунали звинувачення у бік міської влади. Але після двох місяців спільної та плідної співпраці всі побачили позитивні результати. Влада й надалі продовжує плідну роботу у цьому напрямку.

- Так повинно бути з кожним двором міста. Я закликаю всіх бути активними мешканцями та співпрацювати з владою задля покращення питань благоустрою міста Кропивницького, - наголосив Андрій Табалов.

Усі новини