Андрій Табалов: усі виборчі дільниці у Кропивницькому відкрилися своєчасно

Неділя, 31 березня 2019 14:22

Сьогодні, 31 березня, в Україні стартувало голосування за кандидатуру  Президента України. У Кропивницькому усі виборчі дільниці вчасно розпочали свою роботу і технічно готові належним чином забезпечити діяльність дільничних комісій.

Одними із перших на свою виборчу дільницю прийшла вся родина  секретаря міської ради Андрія Табалова.

- Від цих виборів я очікую стабільності і подальшого розвитку країни. Кожні вибори для мене особливі, оскільки щоразу це відповідальне рішення для кожного громадянина, що прийшов проголосувати, - наголосив Андрій Табалов. - Президента України я бачу досвідченим дипломатом, таким, що знається на військовій справі. Також це має бути чесна людина, за яку говорять її справи.

Щодо готовності виборчих дільниць до проведення голосування Андрій Табалов повідомив, що всі вони відкрилися своєчасно і забезпечені усім необхідним для проведення голосування. Дві найпроблемніші дільниці, приміщення яких не належать до комунальної власності міста, також вдалося вчасно підготувати до проведення виборів завдяки тісній співпраці і порозумінню міської влади з власниками будівель.

Секретар міської ради закликав усіх кропивничан не стояти осторонь виборчого процесу, а виконати свій громадянський обов’язок, прийти на дільницю і проголосувати.

Усі новини