Андрій Табалов закликав депутатів міської ради Кропивницького до конструктивного діалогу

Вівторок, 20 серпня 2019 14:23

Сьогодні, 20 серпня, через відсутність більшості депутатів у сесійній залі міської ради Кропивницького, очільник депутатського корпусу Андрій Табалов звернувся до народних обранців із закликом до продуктивної роботи та конструктивного діалогу.

- Усі ми любимо наше місто, і всі ми робимо усе для того, щоб Кропивницький  квітнув, бо ми тут живемо, тут живуть наші рідні та близькі люди. Хтось живе з народження, а хтось приїхав і вважає наше місто своєю батьківщиною. Я переконаний у тому, що як у присутніх депутатів, так і у відсутніх, немає бажання саботувати роботу міської ради, або робити щось, що не йде на користь місту, - наголосив Андрій Табалов. - Ми працюємо вже четвертий рік у нашій каденції, і ситуації бували різні: одні депутати ходили на засідання сесії, інші — ні, а потім навпаки — перші не приходили, а другі ходили. Це залежить іноді від політичної кон’юнктури, іноді від інших причин — від діалогу з міським головою, зі мною, іншими посадовими особами, які також іноді змінюються. Так само змінюються і президенти, і уряди, і Верховні Ради, а ми з вами тут живемо і будемо жити і розбудовувати наше місто.

Секретар міської ради відзначив, що за останню каденцію міській владі вдалось зробити дуже багато: прийняти бюджет, який дозволив здійснювати реконструкцію арки, почати будівництво ЦНАПу, створити краще в країні комунальне підприємство “Електротранс”. Крім того, вдалось побудувати внутрішньобудинкові та магістральні дороги, відремонтувати дахи на більшості будинків.

- Ми повинні продовжувати працювати для того, щоб наше місто ставало кращим. А стосовно непорозумінь — вони іноді бувають, - зауважив Андрій Табалов. - Я думаю, що міський голова обов’язково ініціює зустріч з депутатами, я також долучусь до цього процесу. Ми прийдемо і поспілкуємось із тими фракціями, які відсутні на засіданні, і з’ясуємо, які виникли проблеми. Переконаний, ми обов’язково вийдемо на ефективну роботу, владнаємо усі ті питання, які ми повинні владнати, тому всіх закликаю до конструктивного діалогу і продуктивної роботи.

Усі новини