Андрій Табалов: “Земельні питання треба розглядати кожного місяця”

Середа, 2 січня 2019 16:38

Таку думку висловив секретар міської ради під час апаратної наради міського голови сьогодні, 02 січня.

Очільник депутатського корпусу зауважив, якщо земельні питання розглядатимуться щомісяця, то й ажіотаж навколо них спаде, а громадяни швидше отримуватимуть відповідь щодо дозволу на отримання земельної ділянки.

Також Андрій Табалов висловив думку щодо вирішення болючого для обласного центру питання - розташування МАФів. 

- Сподіваюсь, що цього року ми нарешті вирішимо проблему розташування МАФів. Багато міфів та незрозумілих питань вже виникло навколо цього питання. А вирішення просте — виконати рішення, яке ми прийняли на сесії стосовно інвентаризації, з’ясувати, на якому рівні зараз це питання знаходиться і піти далі, - зазначив Андрій Табалов.  — Завдання міської влади - розібратися з тією ситуацією, що вже склалася в місті, і встановити для місцевого бізнесу прозорі правила гри, відповідно до яких підприємці могли б вкладати кошти в бізнес, створювати робочі місця і платити податки. За це і бізнес, і громада скаже нам тільки “дякую”.

Секретар міської ради також підтримав ініціативу міського голови об’єднати селище Нове з Кропивницьким. Андрій Табалов дав доручення юридичному управлінню розробити дорожню карту, щоб почати рух у напрямку об’єднання. За словами посадовця, за кілька тижнів буде готовий конкретний план дій.

Усі новини