Багатоквартирний житловий будинок за кошти міського бюджету будується у Кропивницькому відразу з утепленням

Четвер, 6 липня 2017 15:27

Багатоквартирний будинок по вулиці Жадова у Кропивницькому буде зданий в експлуатацію вже наступному році. Хід та якість будівельних робіт перевірив міський голова  Андрій Райкович разом зі своїм заступником Олександром Грабенком та начальником УКБ Віктором Ксенічем.

Зводити дев’ятиповерхівку почали в 2016-му, за кошти міського бюджету. Зараз будівельники завершують монтаж четвертого поверху, і вже за тиждень приступлять до п’ятого. Стіни житла одразу утеплюють.

Проект проходив державну експертизу і, відповідно до чинних будівельних норм, багатоповерхівка будується відразу з утепленням, – зауважив заступник міського голови Олександр Грабенко. -  Нам би не дали дозволу почати виконання будівельних робіт якщо б не було комплексного утеплення будинку: такі нині вимоги.

За проектом в будинку передбачається  54 квартири і кожна має власне планування. Будувати за кошти міського бюджету в Кропивницькому планують і в майбутньому.

 

Це перший будинок, що будується за кошти міського бюджету, але ж треба з чогось починати. І ми будемо продовжувати цю традицію, – наголосив міський голова Кропивницького Андрій Райкович. - У нас є вільні будівельні майданчики, і є в планах продовжувати будівництво житла і для наших мешканців, і для лікарів, і для вчителів. Житло необхідно будувати.

Завершити будівництво Жадівського будинку планують у наступному році. Тоді ж новоселам і вручать ключі від квартир.

Усі новини