Банківська система України працює стабільно

Четвер, 3 березня 2022 18:11

В Україні — війна і Національний банк України тримає  фінансову оборону України. Банківська система держави працює стабільно, розрахунки картками проходять. Жодних заборон на електронні розрахунки немає. Якщо вам кажуть про протилежне — це неправда.

Банкомати видають гроші, інкасатори по можливості підкріплюють їх готівкою. Але ходити з сумами готівки по вулицях у воєнний час — це наражати себе на небезпеку!

Працюють платіжні термінали. Можна поповнювати безготівково мобільний рахунок та проводити безготівкові перекази коштів.

Українці! У цей непростий час кожен з нас може зробити свій внесок у фінансову оборону!

У магазинах, на заправках та аптеках надавайте перевагу розрахункам карткою. Такий крок допоможе зберегти життя інкасаторів, які поповнюють банкомати, а також дозволить зекономити ваш час і не стояти в черзі до банкомату.

У Нацбанку повідомляють також про нову шахрайську схему — з'являються фішингові шахрайські сайти про збір коштів на потреби армії. На таких сайтах під виглядом зборів коштів на потреби армії, шахраї крадуть секретні карткові реквізити та паролі доступу до Інтернет-банкінгу.

Допомагайте армії та українцям, постраждалим від російської агресії, але використовуйте при цьому надійні джерела.

Національний банк відкрив свої спеціальні рахунки для збору коштів.

Зокрема, рахунок Міністерству соціальної політики України для гуманітарної допомоги українцям, постраждалим від російської агресії.

Рахунок використовуватиметься для зарахування благодійної допомоги з України та з-за кордону. Міністерство соціальної політики використовуватиме зібрані кошти для забезпечення підтримки громадян України, які найбільше страждають від війни.

Реквізити рахунку Міністерства соціальної політики: UA823000010000032302338301027

Реквізити для перерахунку у національній валюті, EUR, USD, GBP за посиланням: https://cutt.ly/tAyMTLH

Підтримати Збройні Сили України  можна за посиланням:   https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13