Бібліотечна планета Кропивницького

Четвер, 19 серпня 2021 15:05

В середу, 18 серпня, у філіях міської централізованої бібліотечної системи Кропивницького відбулися освітньо-розважальні заходи для дітей та юнацтва.

Зокрема, юні відвідувачі дванадцятої філії  взяли участь в бібліографічному огляді «Без верби і калини нема України». У книгозбірні їм презентували літературну добірку про символи нашої Батьківщини, розповіли  про святкування Медового, Яблучного і Горіхового Спасів та організували гру-вікторину «Що для мене Україна?».

На тих, хто завітав цього дня до філії № 6, очікував довідковий дрескод «Хто про все нам розповість». Бібліотекарі підготували цікаву розповідь про типи і види довідників, відмінності словника від довідника та енциклопедії. Під час заходу діти вчилися користуватися словниками та знаходити в них потрібну інформацію.

П’ятнадцята філія підготувала інформаційний калейдоскоп «Життя стривожений акорд». Школярі здійснила віртуальну подорож країнами Європейського Союзу, відвідали найбільші бібліотеки, ознайомились з видатними пам'ятками культури та взяли участь у тест-драйві «Галопом по Європі». 

 

Усі новини