Біг заради життя: благодійний арт-пікнік «Добро в дії» у Кропивницькому ініціювала гімназія Тараса Шевченка

Понеділок, 3 червня 2019 17:38

Сьогодні, 03 червня, у Ковалівському парку Кропивницького відбувся благодійний арт-пікнік “Добро в дії”.

На території парку свою діяльність розгорнули сім локацій, на яких проходили майстер-класи, спілкування зі спортсменами, митцями, військовими та представниками поліції. Головна подія заходу - благодійний забіг “Біжи заради життя”, організатором якого виступила Гімназія ім. Т. Шевченка.

- У нашій школі дуже розвинений волонтерський рух, до якого сьогодні долучились третій полк спеціального призначення, громадська організація “Серце матері”, а також учасники АТО, які лікуються у госпіталі, але можуть брати участь у нашому забігові, - повідомила директор гімназії Галина Война. - Нам дуже приємно, що відгукнулось багато батьків, які бігтимуть разом зі своїми дітками, і навіть, бабусі з дідусями. Після розігріву ми ділимось на дві команди: молодші школярі будуть бігти дистанцію 500 метрів, а старші школярі та дорослі — 1000 метрів.

У рамках проведення арт-пікніка відбувся патріотичний флешмоб “Ми - найкраща молодь в світі”, виступ команди обласної федерації брейкдансу та Духового оркестру 3-го полку спецпризначення, зумба-руханка та інструктаж перед забігом.

До благодійної акції “Біжи заради життя” долучився і секретар міської ради Андрій Табалов з донькою.

- Дякую організаторам благодійного забігу за такий чудовий, активний ранок, - звернувся до організаторів у вітальному слові Андрій Табалов. - Сьогодні я бігтиму марафон разом зі своєю донькою. Бажаю всім доброго ранку та бадьорого настрою. Впевнений, що цей заряд енергії у вас повинен триматись мінімум до кінця тижня.

Щоб зробити цей день для бігунів-благодійників ще кращим, секретар міської ради передав для розіграшу між учасниками забігу сертифікати на прохолодний напій у “Kex Bar”.

Усі кошти, отримані під час майстер-класів та забігу будуть передані Організації захисту тварин “БІМ”, ГО “Серце матері” та Обласному госпіталю для ветеранів віни.

Усі новини