Біжу за героя: патріотичним забігом у Кропивницькому вшанували пам’ять загиблих воїнів

Вівторок, 29 серпня 2023 18:04

З нагоди відзначення Дня пам’яті Захисників України упродовж двох днів, 28 та 29 серпня, вихованці чотирьох комплексних дитячо-юнацьких спортивних шкіл Кропивницької міської ради взяли участь у Всеукраїнському патріотичному онлайн забігу в пам’ять про загиблих воїнів "Шаную воїнів, біжу за Героїв України" #біжу_за_героя_Кіровоградщина.

Патріотична акція проходила в парку культури та відпочинку "Ковалівський" у Кропивницькому. У заході взяли участь працівники управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, керівники та тренери-викладачі підпорядкованих дитячо-юнацьких спортивних шкіл, представники відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області.

Перед початком забігу начальник управління молоді та спорту В’ячеслав Гурський розповів юнакам та дівчатам про історію започаткування патріотичної акції "Шаную воїнів, біжу за героїв України", її мету і ціль, а Майстер спорту України з художньої гімнастики Світлана Заблодська провела розминку.

Загалом протягом двох днів участь в онлайн забігу взяли 80 юних спортсменів, щоб вшанувати пам’ять тих, хто загинув, захищаючи незалежність і територіальну цілісність України у війні з російськими окупантами.

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01