Британська рада підтримала проєкт Молодіжної ради Кропивницького

Понеділок, 6 грудня 2021 09:20

У  вересні поточного року представниці Молодіжної ради при виконавчому комітеті Кропивницької міської ради Вікторія Поліщук та Ірина Мунтян брали участь у тренінговій програмі “Партнерство та адвокація для молодіжних рад” для молодіжних рад з усієї України . Це була чудова можливість не лише прокачати свої знання, а й втілити у життя  ідеї, які принесуть сталі зміни у громаді.

Програма включала два триденних онлайн-тренінги "Проєктний менеджмент та комунікація: як молоді втілювати зміни" і "Партнерство та адвокація: дієві рецепти для молодіжних рад".

Після навчання відбувся конкурс  адвокаційних проєктів з призовим фондом для проєктів-переможців у розмірі до 20 тисяч гривень.

Молодіжна рада Кропивницького подала на конкурс проєкт “Лапа добра - молодіжна адвокаційна кампанія”, який має на меті формування дієвого програмового зоозахисного документу через оновлення чинної Програми регулювання чисельності безпритульних тварин задля зменшення кількості безпритульних тварин у Кропивницькому та залучення молоді громади до зоозахисного волонтерства. 

Комісія, яка розглядала заявки від молодіжних рад з усієї України, високо оцінила проєкт кропивничанок.  Він потрапив до трійки лідерів серед 25-ти поданих.

У плані адвокаційної кампанії є проведення круглого столу за участі представників зоозахисних громадських організацій та влади, внесення дієвих змін у Програму регулювання чисельності безпритульних тварин, відвідування притулку для тварин “Щасливий пес” разом з депутатами міської ради та молоддю. 

Проєкт буде втілюватися з грудня цього року і до кінця листопада наступного. 

Усі новини