Будні комунальників Кропивницького: благоустрій і прибирання

Середа, 24 червня 2020 15:40

Комунальники Кропивницького продовжують активно працювати над благоустроєм  і  забезпеченням чистоти території, щоб мешканцям міста було затишно та комфортно.

Так, працівники КП “Міськсвітло” трудяться над реалізацією в обласному центрі програми “Світле місто”. Сьогодні, 24 червня вони виконують технічне обслуговування зовнішнього освітлення провулку Курського із заміною світильників СЕС-20. Планують також замінити старі світильники на сучасні світлодіодні і  на провулку Лелеківському.

Фахівці КП "Універсал 2005" прибирають місто від сміття, ліквідовують змети на узбіччях доріг, які утворилися після потужної зливи. За графіком виконують спеціалісти і грейдерування  дорожнього покриття вулиць Новомиколаївки. А на вулицях Соборній та Острівській працює установка УЯР: тут ліквідуються дорожня ямковість.

У планах КП "Благоустрій" на сьогодні покіс та вигрібання трави по вулицях Маланюка, Полтавській, у сквері Театральному та парку Ковалівському. Крім того, здійснюється вивіз опалого внаслідок негоди гілля з вулиць Степняка - Кравчинського, Слободянюка, Тарковського і  висадження квіти на клумбах міста.

Усі новини