"BusinessKrop-HUB" запрошує підприємців на тренінги у Кропивницькому

Вівторок, 4 липня 2023 16:34

Кропивницький Центр підтримки підприємництва "BusinessKrop-HUB" анонсує програму семінарів-тренінгів, які відбудуться в рамках проєкту. Якщо якась тема цікавить підприємців, не пропустіть можливості поглибити свої знання та здобути нові.

Кожен окремий семінар-тренінг буде анонсовано більш детально за тиждень до його проведення.

Взяти участь у семінарі можна буде за попередньою онлайн-реєстрацією.

Нагадуємо, що участь у заходах є абсолютно безкоштовною.

Кожен окремий семінар-тренінг анонсуватимуть більш детально за тиждень до його проведення, тоді ж і буде розміщена форма для онлайн-реєстрації. Тож слідкуйте за анонсами на сторінці Центру підтримки підприємництва у фейсбуці.

Заходи проходять в рамках реалізації проєкту "Створення центру підтримки підприємництва "BusinessKrop-HUB" як складової екосистеми сприяння розвитку МСП у Кропивницькій громаді", який реалізується громадською організацією «Агенція креативних ідей» у співпраці з Кропивницькою міською радою в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП, яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини.

Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ Ukraine) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Зміст публікації є виключною відповідальністю ГО «Агенція креативних ідей» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13