Частина Кропивницького тимчасово залишилася без водопостачання: аварійні роботи на мережах по вулиці Юрія Коваленка

Середа, 31 травня 2023 13:46

У зв'язку із необхідністю виконання аварійно-ремонтних робіт на водопровідних мережах по вулиці Юрія Коваленка у Кропивницькому, сьогодні, 31 травня, із 10.00 відключено водопостачання споживачів багатоповерхових будинків за адресами: вулиці Попова, Жадова, Пацаєва, Юрія Коваленка, Героїв України, Академіка Тамма, Героїв рятувальників, №9 з корпусами, №11 з корпусами, №26-30 з корпусами,  будинки 101 -го мікрорайону, мікрорайону  "Радист" та приватного сектору селища Соколівське до завершення робіт.

Як повідомили в адміністрації ОКВП «Дніпро – Кіровоград», ремонтні бригади Кропивницького ВКГ виконають заміну ділянки зруйнованого магістрального трубопроводу діаметром 600 мм. та   дві засувки діаметром 600 та 300 мм.

За попередньою інформацією очільниці Кропивницького водопровідно-каналізаційного господарства Валентини Давидчук, до вечора, 31 травня,  роботи на інженерних мережах будуть завершені і містяни отримають воду та встигнуть зробити запаси перед початком хлорування водогону. Вода з підвищеним вмістом хлору очікується у цій частині Кропивницького завтра, 01 червня.

Наразі супермаркети АТБ на вулицях Попова та Жадова виставлять ємності, в які буде підвозитися питна вода.

Аварійна бригада Кропивницького ВКГ  працюватимуть сьогодні також на заміні водопроводу по вул. Чижевського, 6а.

 

Усі новини