Частини вулиць Театральної та Архітектора Паученка у Кропивницькому визначені пішохідними зонами

Вівторок, 23 квітня 2024 17:27

У Кропивницькому частина вулиці Театральної від Великої Перспективної до Кавалерійської та відрізок вулиці Архітектора Паученка від Великої Перспективної до Пашутінської визначені пішохідними зонами. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Кропивницької міської ради на своєму засіданні сьогодні, 23 квітня.

- Таке рішення підготовлене у зв’язку із необхідністю впорядкування руху транспортних засобів та забезпечення необхідного рівня безпеки пішоходів у центральній частині міста, підвищення туристичної привабливості Кропивницького, - відзначив під час засідання виконкому начальник управління транспорту та зв’язку міської ради Віктор Житник.

Виконавчий комітет зобов’язав КП "Міськсвітло" розробити схему організації дорожнього руху в пішохідних зонах та забезпечити встановлення технічних засобів регулювання дорожнім рухом відповідно до розробленої схеми.

Зазначається, що попереднє рішення виконавчого комітету від 05 березня 2015 року "Про перекриття руху автотранспорту по вулиці Дворцовій" втратило чинність.

Цього дня виконавчий комітет під головуванням секретаря міської ради Олега Колюки погодив проєкти рішень міської ради про внесення змін до бюджету Кропивницької міської територіальної громади на 2024 рік, про зміни до галузевої програми сприяння розвитку громадянського суспільства "Діалог" на 2023-2025 роки, про затвердження плану формування мережі закладів освіти Кропивницької громади, що забезпечуватимуть здобуття повної загальної середньої освіти з 01 вересня 2027 року, про перейменування закладів освіти та про внесення змін до Статуту закладу освіти.

Члени виконкому погодили рішення про надання щомісячної грошової допомоги членам родин загиблих, військовополонених та зниклих безвісти військовослужбовців для вирішення соціально-побутових питань.

Виконком також прийняв низку рішень, спрямованих на забезпечення соціального захисту та житлових прав і прав дітей у Кропивницькому.

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28