Черговий День депутата у міській раді буде присвячений медичній галузі міста

Понеділок, 18 вересня 2017 15:58

Черговий День депутата у міській раді Кропивницького відбудеться вже  20 вересня, відповідно до затвердженого плану роботи на 2017 рік. Про це повідомив секретар міської ради Андрій Табалов під час апаратної наради сьогодні, 18 вересня.

            - День депутата розпочнеться о 10.00 у сесійній залі міської ради і продовжиться ознайомленням з роботою відкритих у Кропивницькому до Дня міста трьох нових сучасних закладів охорони здоров’я: інсультного, гемодіалізного та перинатального центрів, - відзначив Андрій Табалов. – А під час поїздки, матимемо змогу оцінити якість пересування містом на великих автобусах, які вже почали надходити до обласного центру і скоро займуть своє місце на пасажирських маршрутах.

            Андрій Табалов також звернув увагу учасників наради, що на офіційному сайті міської ради буде відкрита сторінка «Відзнаки».

            - Це важливий елемент зворотнього зв’язку між громадою і владою, - наголосив секретар міської ради. – тут ми оприлюднюватимемо усі подяки, які надходять від мешканців міста  на адресу депутатів, керівників виконавчих органів. Це дасть, з одного боку, донести до громадськості інформацію про вирішені у місті проблеми, з іншого – ми економитимемо час на засіданнях міської ради, розпочинатимемо відразу з порядку денного, а не із зачитання текстів подяк.

Усі новини