День мікрорайону традиційно відзначили у Кропивницькому на Новоолексіївці

Понеділок, 25 вересня 2017 11:56

Мешканці Новоолексіївки у Кропивницькому мають власне свято – День мікрорайону. Цьогоріч його відзначали у неділю, 24 вересня.

Примхи погоди, дрібний дощик не змогли зіпсувати святкового настрою новоолексіївцям. Зранку вони поярмаркували, запаслися на зиму овочами і фруктами. А на вечір традиційно  зібралися разом на вулиці Барболіна, щоб привітати один одного.

Мешканців мікрорайону тепло привітали депутат міської ради Михайло Демченко та член виконавчого комітету міськради Аліна Бегун.  Гарним подарунком  до свята стало відкриття нового дитячого майданчика – на нього з нетерпінням очікували і діти, і батьки.

День мікрорайону був цікавим для  усіх вікових категорій. Люди старшого віку згадували молодість під звуки муніципального духового оркестру. Молодші аплодисментами щиро підтримували вихованців хореографічного ансамблю «Медея», які зачарували гостей свята вихором східних танців.  Справжній захват викликав виступ чотирилапих артистів. Кінологи зі своїми собаками – розумниками продемонстрували найвищий рівень виконання складних команд і завдань. З малечею працювали аніматори: ні на хвилину не припинялися ігри, розваги, змагання та конкурси, а на завершення, усім охочим зробили веселий боді- арт.

І усім смакувала добра юшка, якою частував новоолексіївців Михайло Демченко.

 

Усі новини