День міста – свято, яке об’єднує кропивничан!

Понеділок, 10 вересня 2018 11:26

До святкування Дня міста залишилось п’ять днів і міська влада активно готується на високому рівні відзначити  264-ту річницю Кропивницького.

Андрій Райкович під час апаратної наради персонально звернувся до керівників комунальних служб, до начальників ЖЕО, до “Екостайлу” та поставив перед ними вимогу, щоб місто було прибраним, святковим, без сміття та бур'янів.

Цього року, 15 вересня,  у Кропивницькому знову запрацює низка локацій, де зберуться на святкові заходи велика кількість людей. Тож скрізь, зауважив міський голова, має бути достатня кількість сміттєвих баків, біотуалетів, точок з продажу води, необхідний медичний супровід, спецперепустки транспорту, який обслуговує всі локації.

 - Я звертаюся до всіх керівників виконавчих органів щодо активної, підкреслюю - активної участі, допомоги тим підрозділам і службам, які відповідають за кожний проект. – наголосив міський голова. - День міста - це свято для кропивничан, а для нас дуже складна робота, і це наша спільна відповідальність.

Спеціалісти управління розвитку транспорту та зв’язку отримали завдання попрацювати з перевізниками, щоб у святковий день вони  забезпечили гарантоване перевезення учасників свята із центру до всіх мікрорайонів, щоб активно працювали після 22.00: маршрутки на околиці, в спальні райони мають їздити обов'язково.

Довше ніж завжди має працювати і зовнішнє освітлення, щоб після святкувань людям не довелось ходити темними вулицями.

- Від комунальників місто чекає злагодженої, професійної роботи, допомоги оргкомітету свята, всебічної уваги і підтримки на кожному об'єкті, особливо під час руху колон і техніки. – зазначив Андрій Райкович - Я закликаю всіх працювати в координації, взаєморозумінні, чітко, згідно з планами на кожному об'єкті.

Міський голова запросив усіх жителів міста прийти на святкові локації і дружно взяти участь у заходах до Дня міста.

Усі новини