День міста у Кропивницькому святкували у мікрорайонах

Вівторок, 19 вересня 2017 10:14

          У Кропивницькому активну участь у святкуванні 263-ї річниці від дня заснування міста взяли  колективи 17 міських дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання відділу сім’ї та молоді міської ради.

         Кожен із ДЮКів підготував і презентував за напрямом своєї діяльності концертні програми, різноманітні спортивні та інтелектуальні ігри, змагання та естафети, конкурси, турніри, інтерактивні  культурно-мистецькі майстер-класи для всіх жителів різних мікрорайонів міста.

         Так, дитячо-юнацьким клубом «Скіф» (вул. Жадова , 7) були проведенні для дітей і разом з дітьми майстер-класи з ліплення солоним тістом та виконання малюнків піском, дитячий конкурс малюнків на асфальті, цікаві спортивні ігри. Найкращі  відзначенні подарунками і солодощами.

         Дитячо-юнацькі клуби «Чайка» і «Гермес» (вул. Волкова,26) підготували і провели для дошкільнят – цікаву спортивно-розважальну програму, конкурс малюнків на асфальті; а для школярів –  турнір з шашок, інтерактивні настільні ігри, де глядачами були батьки дітей та жителі цих мікрорайонів.

          Спортсмени дитячо-юнацького клубу «Луч» (вул. Велика Перспективна,6/36) в рамках святкових заходів  взяли участь у 2-ому відкритому турнірі з дзюдо.

           Дитячо-юнацькі клуби «Мрія» і «Зоряний» (вул. Попова,20, к.5) для дітей та молоді, мешканців мікрорайону провели День відкритих дверей своїх закладів, презентувавши роботу клубів.

           На базі дитячо-юнацького клубу «Моноліт» відбулися спортивні змагання з футболу та street workout  серед вихованців ДЮКів  «Старт», «Моноліт», «Україна» та студентської молоді. У цих змаганнях взяли участь 57 спортсменів. Переможці були нагородженні грамотами відділу сім’ї та молоді міської ради та пам’ятними подарунками від мецената Михайла Морозика.

          У дитячо-юнацькому клубі «Барс» (вул. Н.-Пятихатська, 24) було проведено велике дитяче спортивне свято, присвячене Дню міста.

          А колектив зразкового хореографічного ансамблю «Метелиця» дитячо-юнацького клубу «Ровесник» (вул. Вокзальна,33) взяв участь у загальноміському святковому параді, виступив з цікавими танцювальними номерами в  концертній програмі перед жителями міста на набережній річки Інгул та в концертній програмі для мешканців свого мікрорайону. В концертних програмах взяли участь всі вихованці, як молодшої, так і старшої групи ансамблю. Також на мікрорайоні колективом ДЮКу було проведено художньо-мистецькі майстер-класи, конкурси та естафети для дошкільнят.

            Мешканці мікрорайону дитячо-юнацьких клубів «Гірник» і «Вогник» (вул. Куроп’ятникова, 29)  насолоджувалися святковою атмосферою, створену виступами учасників студії хореографічного мистецтва «Аеліта».

            Кожен із учасників святкових заходів: діти, їх батьки, дорослі жителі мікрорайонів, мав змогу цікаво, із гарним настроєм провести час, знайти розвагу до душі, відпочити у святковій атмосфері.

Усі новини