День міста у Кропивницькому вдався! Андрій Райкович і Андрій Табалов подякували організаторам свята

Вівторок, 24 вересня 2019 15:05

Заходи з відзначення дня міста у Кропивницькому пройшли на високому організаційному  рівні. Це відзначили міський голова Андрій Райкович і секретар міської ради Андрій Табалов під час апаратної наради сьогодні, 24 вересня.

 Андрій Райкович подякував усім працівникам виконавчих органів міської ради, комунальним службам за якісну підготовку  святкування 265-ї річниці з дня заснування міста.

- Я хочу щиро подякувати і низько вклонитися всім, хто забезпечив, організував, провів справжнє красиве свято у Кропивницькому. Цього дня громада міста завжди чекає найбільше і я впевнений, що ми змогли подарувати кропивничанам і гостям обласного центру цілий букет яскравих емоцій, - зазначив міський голова. - Те, що задумала режисерська група: святкове фестивальне місто, місто, де панує радість, де багато позитивних емоцій, де можуть знайти собі до вподоби куточки відпочинку як дорослі, молодь, так і дітвора - вдалося!

Цього року, на думку міського голови, вдався і перший “Смак-фест”, який провели у Ковалівському парку. Бушувало пристрастями “Козацьке містечко”, народні квартали. Змістовною була виставка “Зроблено у Кропивницькому”. Захоплювали інсталяції з квітів, казкові куточки. Всі “квартали” Дворцової і фестивальне містечко рестораторів на Козачому острові, і авто-мотопарад по Перспективній - яскраве свідчення, що свято захопило увесь історичний центр.

- Наші школи, садочки як завжди,  неперевершені. Театральна площа- територія класичної культури і духовної краси. В нових костюмах духовий оркестр! Я годину просто насолоджувався, - поділився емоціями міський голова. - Окремий респект нашим танцювальним колективам! Я гордий, що місто Кропивницький — справді танцююче місто. І співаюче. Новий класний жіночий колектив відкрив урочистості вранці!Я переживав, як і всі ви, чи прийде народ, чи площа увечері буде людною, чи сподобається всім наше свято? Але, коли ми вийшли з Андрієм Табаловим на сцену вітати красунь ювілейного міста, а потім, коли я глянув, що кінця й краю людському морю не видно, я зрозумів: що ми теж змогли подарувати місту красиве, родинне, щире, яскраве свято.

Зі словами вдячності до колег за високий рівень організації святкових заходів Дня міста звернувся під час апаратної наради і Андрій Табалов.

- Всі старалися і це було добре видно, - відзначив секретар міської ради. – Звертаю увагу, що гостей при святкуванні Дня міста стало набагато більше. Це означає, що ми на правильному шляху: якщо є бажання зробити місто цікавим для зовнішнього туризму, маємо навчитися створювати цікаві події.

Усі новини