Депутати від фракцій “Батьківщина”, “Свобода”, “Самопоміч”, “РПЛ” та “БПП” можуть оскаржувати в суді рішення міської ради

Середа, 15 березня 2017 21:18

Сьогоднi, 15 березня, депутати з фракцiй «Свобода», «Батькiвщина», «Радикальної партії Олега Ляшка», «Самопоміч» та частини «Блоку Петра Порошенка» достроково припинили участь у другому засіданні восьмої сесії міської ради.

Під час брифінгу для засобів масової інформації депутати пояснили, що їхній протест викликаний маніпуляцією, яка, на їхню думку, сталася у міській раді із визначенням черговості розгляду питання скасування підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті.

- Нам вдалося включити в порядок денний сесії міськради питання про скасування рішення виконкому міської ради Кропивницького про підвищення тарифу на проїзд. Це питання є надзвичайно актуальним і важливим для громади міста, - наголосив під час брифінгу голова фракції “Батьківщина” Олександр Цертій. - У той же час, все робиться для того, аби цей важливий проект рішення не розглядався і це є порушення прав депутатів.

Одночасно, депутат від «РПЛ» Михайло Демченко запропонував оскаржити в суді прийняті сьогоднішньою сесією рішення.  

Усі новини