"Діловий Кропивницький онлайн (BusinessKrop-online)": підприємців обласного центру запрошують до участі у проєкті

Понеділок, 8 листопада 2021 09:30

Підходить до завершення розробка десктопної версії та дизайну вебсайту "Діловий Кропивницький онлайн (BusinessKrop-online)". Вже розпочалося формування інформаційної частини порталу, який дасть змогу ємнісно, але лаконічно доносити до відвідувачів порталу всю необхідну інформацію про бізнес-спільноту обласного центру.

Вебсайт міститиме актуальну інформацію про підприємства обласного центру в розрізі галузей економіки, сфер діяльності з позначенням на інтерактивній карті та можливістю оформлення онлайн замовлення чи доставки товарів і послуг, посилання на офіційні інтернет-ресурси, що містять інформацію про наявні механізми допомоги та обмеження, пов'язані із COVID-19 тощо.

Передбачено можливість реєстрації "Особистого кабінету" власника бренд чи бізнесу. Кабінет дасть можливість додавати та редагувати дані, відслідковувати зацікавленість брендом/бізнесом, зокрема, забезпечуватиме доступ до статистики запитів у пошуку, переходів на офіційні вебсайти та сторінки в соціальних мережах, рейтингу за відгуками клієнтів тощо.

Аби стати учасником проєкту вже сьогодні, керівнику підприємства необхідно заповнити коротку форму та підтвердити згоду на обробку та використання даних. Гарантуємо, це не займе багато часу.

У разі наявності питань запрошуємо звертатись до департаменту з питань економічного розвитку міської ради за тел.: +38 0522 35 61 51, e-mail: ekonomika@krmr.gov.ua, investinkr@gmail.com.

Нагадаємо, у червні 2021 року у м. Кропивницькому стартувала реалізація проєкту з підтримки малого та середнього підприємництва "Діловий Кропивницький онлайн (BusinessKrop-online)".

Ініціатива реалізується у рамках проєкту "EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП", що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини та реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. У межах підходу Team Europe проєкт сприятиме відновленню України від наслідків COVID-19.

Ініціаторами та виконавцями проєкту стали Кропивницька міська рада спільно з Кіровоградською регіональною торгово-промисловою палатою.

 

Усі новини