Дні енергії у Кропивницькому: пізнавальний квест, вело-легкоатлетичний пробіг та ранкова руханка

Четвер, 12 вересня 2019 17:09

Упродовж тижня, із 16 по 22 вересня, в рамках відзначення Днів енергії у Кропивницькому відбуватимуться  заходи, присвячені енергоефективності та енергозбереженню.

Як повідомили в департаменті з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій міської ради,  метою таких заходів є підвищення поінформованості місцевої громади щодо сучасних способів ощадного й ефективного споживання енергії та залучення відновлюваних джерел енергії в рамках загальноєвропейської політики протидії глобальній зміні клімату.

Зокрема, в навчальних закладах Кропивницького будуть проведені заняття, виставки дитячої творчості, ігри та конкурси малюнків, з питань енергоефективності, тематичні екскурсії, зустрічі дітей з працівниками екологічних організацій, перегляди тематичних відеоматеріалів.

У ці дні бібліотеки міста організують експрес-огляди, відео-презентації, прес-консультації, вікторини, бліц-опитування, лекції, бесіди на теми раціонального споживання енергоресурсів.

Управління молоді та спорту міської ради для популяризації Днів енергії започатковує квест  «Знайди енергію», вело- та легкоатлетичний пробіг центральними вулицями міста, а також залучить дітей та молодь Кропивницького до спільної ранкової руханки «Зарядись енергією свого міста».

Запрошуємо всіх мешканців міста взяти участь у заходах!

З детальною програмою заходів, присвячених Дням енергії можна ознайомитись на офіційному сайті Міської ради міста Кропивницького за посиланням: http://kr-rada.gov.ua/dni-energiyi/2019-rik-dni-energii/

Усі новини