До Дня захисту дітей у Кропивницькому підготовлена цікава програма святкування

Вівторок, 29 травня 2018 11:12

З нагоди відзначення Дня захисту дітей  на кропивницьких дітлахів усіх вікових категорій очікує цікава і різноманітна святкова програма.

Як повідомив під час прес-конференції начальник управління молоді та спорту міської ради Сергій Колодяжний, дитяче свято розпочнеться  спортивними змаганнями у мікрорайонах Кропивницького вже із 28 травня. Дитячо-юнацькі клуби за місцем проживання запрошують своїх вихованців на розважальні програми із 30 травня. Не менш цікаво цими днями буде для малюків і в бібліотеках міської централізованої бібліотечної системи.

А вже 01 червня центральними локаціями дитячого свята стануть площа перед міською радою та Ковалівський парк.  Рівно о 10.00 на майдані у центрі Кропивницького стартує святкова програма «Ми діти твої, Україно!». Гості свята матимуть можливість спробувати свої сили і уміння в «Науковому пікніку», тут будуть  вручені відзнаки переможцям міського конкурсу «Дитина року - 2018» та  подарунки дітям загиблих учасників АТО.

            Ковалівський парк стане місцем святкового дозвілля найактивніших і найспортивніших юних кропивничан. Вони розпочнуть дитяче свято із участі в ранковій руханці. Одночасно о 10.00 відкриває свої двері для дітлахів  «Квітуча країна дитинства».

         Тут визначатимуться найспритніші у змаганнях з шахів, шашок, настільного хокею,  дартсу,  фрізбі, дуйболу, обертанні обруча,  стрибках на скакалці,  жонглюванні м’ячем та найерудованіші у спортивній вікторині.

        А ще на дітей очікують цікавинки: туристсько-краєзнавчий фестиваль «Люби і знай свій рідний край», бебі-шоу "Дитинство – це гомін веселий усюди".  свято книги "Планета дитинства" та  творчі звіти центрів позашкільної освіти за результатами роботи у 2017/2018 навчальному році. Не залишить байдужими і  виставка робіт вихованців гуртків центрів позашкільної освіти та майстер-класи від керівників гуртків декоративно-ужиткового мистецтва.

            Найменші кропивничани запрошуються до участі вже традиційної для Кропивницького акції «Місто в пелюшках».

            Діти пільгових категорій у ці дні будуть оточені особливою увагою: обласна філармонія підготувала для них свою святкову програму, на них чекають в кінотеатрі «Портал» на перегляд мультиків і ласування морозивом, а гостинні «Веселі карамелі» організують справжнє карамель-шоу.

План заходів до Дня захисту дітей  у Кропивницькому

Усі новини