Добра справа перемагає: понад 8 тисяч кропивничан отримають благодійну допомогу продуктами харчування

П'ятниця, 3 квітня 2020 18:19

Понад вісім тисяч мешканців Кропивницького, які опинилися у складних життєвих обставинах через запровадження карантинних заходів на території України, отримають благодійну допомогу продуктами харчування. Таким став результат спільного соціального проекту, що реалізується Мінсоцполітики і мережею магазинів АТБ.

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович поставив перед департаментом з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій, управлінням соціальної підтримки населення міської ради завдання забезпечити оперативність у доставці продуктових пакетів адресатам.

Продуктові набори, за інформацією начальниці управління соціальної підтримки населення Юлії Вовк, надаватимуть одиноким особам понад 80 років, громадянам похилого віку, які потребують догляду, та особам з інвалідністю.

- У Кропивницькому цією допомогою буде охоплено 8 266 мешканців міста, - повідомив міський голова. – Від імені міської влади і всієї громади висловлюю слова подяки підприємцям, які у складних умовах сьогодення знаходять можливість допомогти людям. А наше завдання сьогодні – ефективно спрацювати, і розвести ці пакунки адресно, віддати кожному кропивничанину в руки.

Усі новини