Допоки ми живі – житимуть в наших серцях Герої-захисники: у Кропивницькій школі відкрили Куточок Пам’яті

Вівторок, 29 серпня 2023 17:13

У Кропивницькому в Балашівській гімназії відкрили «Куточок Пам'яті» сьогодні, 29 серпня. Меморіальна зона присвячена пам’яті загиблих Героїв-випускників цього навчального закладу, учасників російсько-української війни.

До рідних загиблих воїнів, друзів, освітян, учнів освітнього закладу звернулася директорка гімназії Марія Михайлова.

- Вісім довгих років на Сході України точилися бойові дії. Тисячі українських воїнів не повернулися додому. Але зима 2022 року змінила все кардинально. Жорстокий безбожний ворог з російської федерації напав на всю територію України і руйнує її й досі, - зазначила очільниця закладу. - Серед тих, хто нас захищає, є  наші випускники. На жаль, є вони і серед зниклих безвісти, перебувають в полоні. Серед загиблих також є і наші діти. Трагедія  родин загиблих  воїнів - це  трагедія нашої шкільної родини, міста, усієї нашої держави. Але допоки ми живі – житиме пам'ять про наших Героїв.

Хвилиною мовчання вшанували учасники пам’ять колишніх випускників Балашівської гімназії: Олега Паршутіна, Сергія Антонова, Максима Хижняка, Сергія Перцова, Романа Прядуна, Олександра Бузька та Віталія Саржевського.

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01