Доріжки на Алеї Почесних воїнських поховань у Кропивницькому будуть облаштовані тротуарною плиткою

Понеділок, 13 травня 2019 11:52

Територія Алеї Почесних воїнських поховань Рівнянського кладовища у Кропивницькому буде облаштована високоякісною тротуарною  плиткою. Відповідне доручення міський голова Андрій Райкович надав головному управління ЖКГ міської ради під час апаратної наради сьогодні, 13 травня.

- Прошу не затягувати з виконанням робіт, - наголосив очільник міста. - Я спілкувався з рідними хлопців, вони звернулись з проханням, щоб відсів на доріжках замінити вже на плитку. Терміново розробити ескізний проект, і прошу виконати ці роботи вже до вересня. Вимагаю, щоб все було швидко та якісно!

У той же час, міський голова не забув подякувати усім, хто готував заходи 8 та 9 травня, коли у Кропивницькому відзначали День пам’яті та примирення і День перемоги на нацизмом у Другій світовій війні.

- Вважаю, що місто гідно підготувалося до всіх ключових травневих  заходів. Ми вшанували ветеранів. Святковою ходою містяни традиційно прийшли на Меморіальний комплекс “Фортечні вали”. Приємно, що у святковій колоні домінувала державна символіка, – подякував Андрій Райкович. - Все пройшло спокійно  і  урочисто. Так і має бути, коли йдеться про вшанування пам'яті всіх героїв.

Також минулого тижня міська рада вперше оригінально і надзвичайно душевно організувала свято “Мамин день” з нагоди відзначення Дня матері. На площі перед міською радою влаштували справжнє святкове дійство, і в якому гарно поєдналися дитячі та материнські таланти.

- Я щиро дякую за змістовне, організоване проведення всіх святкових заходів  управлінню культури та туризму, управлінню соціальної підтримки населення, управлінню молоді та спорту, головному управлінню житлово – комунального господарства,  управлінню внутрішньої політики, управлінню освіти, всім комунальним службам, управлінню розвитку транспорту та зв’язку, торгівлі та побутового обслуговування населення. І, звичайно, нашим поліцейським.

У той же час, міський голова звернув увагу учасників наради на важливість постійного підтримання високого рівня організації календарних заходів, у тому числі і тих, які відбудуться у Кропивницькому  вже цього тижня.

Усі новини