Ефективний діалог влади і громади – запорука вирішення важливих проблем у мікрорайонах Кропивницького

Понеділок, 27 травня 2019 15:45

Понад сто мешканців Кущівки зібралися в актовому залі ЗОШ №30, щоб поспілкуватися з керівниками виконавчих органів міської ради та отримати від представників влади відповіді  на важливі для територіальної громади питання.

Зустріч громади і влади організував і провів депутат міської ради Сергій Кріпак. Діалог з мешканців і посадовців місцевого самоврядування та керівників комунальних підприємств міста мав на меті покращення умов життя у мікрорайоні.

Під час зустрічі кропивничани цікавилися коли відкриється на Кущівці дитячий садочок та чи будуть встановлюватися нові дитячі майданчики?  Були питання, пов’язані з ліквідацією загрози  підтоплення вулиць, ремонту доріг, відновлення зовнішнього освітлення. Людей цікавили особливості діяльності міського водопровідно-каналізаційного господарства і підприємства «Екостайл», яке займається вивезенням твердих побутових відходів у Кропивницькому. Актуально стоїть питання належної організації роботи дільниці  для голосування на виборчому окрузі. Ситуацію з наданням медичної допомоги коментував  народний депутат Костянтин Яринич, який долучився до участі в зібранні..

Загалом, розмова вийшла  емоційною та жвавою у формі конструктивного діалогу.

- Подібні зустрічі мешканців з представниками виконавчої влади мають відбуватися принаймні один раз на рік, - наголосив Сергій Кріпак. -  Тоді виконавчі органи розумітимуть реальний стан справ у мікрорайоні, а мешканці відчуватимуть, що влада їх чує.

Усі новини