Еліта Збройних Сил України – 3-ій полк спеціального призначення відзначає 55-у річницю утворення частини

Середа, 4 жовтня 2017 15:43

Сьогодні, 4 жовтня, у Кропивницькому відбулися урочистості з нагоди 55-ої річниці з дня створення військової частини А0680 Збройних Сил України. На стройовому плацу військових вітали перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Коваленко та міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

Мітинг розпочали з підняття державного прапору, доведення святкового наказу про вручення державних нагород та привітання військовослужбовців керівництвом області та міста.

- Маю велику честь вітати вас з 55-ою річницею з дня заснування військової частини. Для історії, можливо, це і не значний відрізок часу, але для вашої військової частини цей період увінчаний подвигами заради нашої Батьківщини, мужнього служіння нашій державі, виконання свого службового обов’язку, - зазначив у своєму вітальному слові Андрій Райкович. - 3-й полк спецпризначення — це підрозділ нового зразку, де кожному із розвідників можна довірити не лише своє життя, а й долю держави. Міська влада завжди робила і буде робити все, аби в період виконання вами військового обов’язку ваші сім’ї були надійно забезпечені всім необхідним. Від імені депутатського корпусу, від імені громади міста щиро бажаю всім вам міцного здоров’я, сили і наснаги боротися за кожний метр нашої землі, за своє життя. Ми хочемо бачити вас молодими і здоровими, щоб ви створювали сім’ї та розбудовували нашу державу і наше рідне місто Кропивницький.

За особистий внесок у справу захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди 55-ої річниці з дня створення військової частини А 0680 Грамоту міської ради та виконавчого комітету отримали: старший солдат Людмила Кожем’якіна, прапорщик Марія Рассказова та старший сержант Наталія Сидяка. Цінним подарунком, наручним годинником, від міського голови нагороджено командира військової частини Олександра Трепака.

Оскільки вже другий рік міська влада опікується оновленням обладнання харчоблоку 3-го полку, з нагоди річниці Андрій Райкович вручив військовій частині чотири бойлери, холодильник та холодильну камеру. Відповідні паспорти на обладнання міський голова передав завідувачу їдальнею Тетяні Бородіній.

Мітинг завершився урочистим маршем військовослужбовців.

Усі новини