Еліта ЗСУ – 3-ій полк спецпризначення імені Святослава Хороброго відзначає день народження

П'ятниця, 4 жовтня 2019 12:05

Сьогодні, 04 жовтня, еліта Збройних Сил України – третій полк спеціального призначення відзначає 57 –у річницю від дня створення військової частини.

ЇЇ історія розпочалася із 04 жовтня 1962 року. За роки незалежності України розвідники полку неодноразово брали участь у міжнародних навчаннях та миротворчих операціях. Вірні славним традиціям, бійці 3-го окремого полку спеціального призначення ЗС України і сьогодні гідно виконують покладені на них завдання в зоні АТО.

З нагоди визначної дати воїнів частини сьогодні привітав міський голова Андрій Райкович.

- Кропивничани по - праву пишаються нашим третім полком спецпризначення, який нині носить ім’я Святослава Хороброго, - відзначив міський голова. - Ми дякуємо всім вам за відданість народові та проявлену силу духу. Ви постійно доводите, що ми – незламна нація.

Вже четвертий рік поспіль міська влада Кропивницького незмінно лишається шефом третього полку. Починаючи із 2016 – го року, за кошти міського бюджету в харчоблоці повністю замінили кухонне обладнання. За два роки у військовій частині оновили посуд, бойлери, холодильник та холодильну камеру, електрообладнання. У 2018-му медчастину оснастили стоматологічною установкою, сучасною електротехнікою, замінили сантехнічне обладнання. Не припинилася допомога полку і цьогоріч. За кошти міського бюджету придбали будівельні матеріали, сантехніку, передбачили 101 тисячу гривень на заміну вікон та дверей. Загалом за 4 роки допомога полку з міського бюджету склала 1, 254  мільйона гривень.

Усі новини