Фестиваль “Щаслива родина — міцна Україна” у Кропивницькому відстоює сімейні цінності

Вівторок, 4 червня 2019 20:11

Вже найближчої суботи, 08 червня, у Кропивницькому відбудеться Фестиваль сім'ї “Щаслива родина — міцна Україна”. Про це повідомила під час нпрес-конференції у міській раді начальник управління культури та туризму Анна Назарець.

Фестиваль проводиться за підтримки міської ради Кропивницького спільно з громадськими організаціями, християнськими церквами та представниками бізнесу.

За словами організаторів свята, цьогоріч до фестивалю долучилося 60 міст України, а його основною метою залишається збереження сімейних цінностей у суспільстві.

Програма фестивалю буде насиченою. Вже о 14.00 від пам'ятника Янголу-Охоронцю розпочнеться святкова хода на захист сімейних цінностей. Урочисте відкриття фестивалю розпочнеться о 14.30 на Театральній площі Кропивницького. А від 15.00 до 17.00 у парку “Ковалівський” працюватиме фестивальне містечко.

Організатори підготували для гостей фестивалю тематичні локації, призначені для різних вікових груп та категорій: всієї родини, подружжя, дітей та підлітків, вагітних та мам з малюками.

А у спортивному конкурсі “Супер тато” учасники зможуть помірятися силою у перетягуванні джипу.

Гостей фестивалю чекають багато призів від генерального спонсора свята ТМ "Файно маркет" .

О 17.30 на учасників фестивалю очікує святковий концерт на Театральній площі за участю міського професійного духового оркестру, співочих талантів Кропивницького, а також нагородження переможців змагань.

Усі новини