«Гаряча лінія» міського голови Кропивницького – важливий механізм комунікації громади і влади

Четвер, 14 грудня 2023 17:39

У Кропивницькій міській раді відновилася практика спілкування містян із посадовцями і керівниками  комунальних підприємств обласного центру через «Гарячу лінію» міського голови – важливий механізм комунікації громади і влади.

Сьогодні, 14 грудня, на дзвінки мешканців Кропивницького упродовж двох годин відповідав директор комунального підприємства «Теплоенергетик» Олександр Чельник.

Кропивничан цікавила актуальна на період опалювального сезону інформація: робота котелень, температура теплоносія, розрахунки за отримані послуги, ремонт теплових мереж, встановлення теплових лічильників тощо.

Окремим блоком питань стала зміна тарифів на водопостачання та водовідведення для КП «Теплоенергетик», яке обслуговує споживачів селища Нового. Під час спілкування Олександр Чельник звертав увагу, що для  новенчан вартість води не зміниться, тарифи на централізоване водопостачання  залишаються у розмірі  25,212 грн/м3, а на централізоване водовідведення - 20,76 грн/м3, як і у абонентів ОКВП «Дніпро-Кіровоград». У той же час, затвердження економічно обґрунтованих тарифів для КП «Теплоенергетик» дає можливість використання механізмів покриття збитків операційної діяльності підприємства коштами бюджету громади.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13