Гай десантників у Кропивницькому буде благоустроєний

Вівторок, 19 листопада 2019 18:27

Територія Гаю десантників у Кропивницькому буде належним чином благоустроєна. Міська рада Кропивницького підтримала відповідний депутатський запит Олега Краснокутського на своєму засіданні сьогодні, 19 листопада.

Відповідно до прийнятого рішення, головне управління ЖКГ міської ради спільно з фінансовим управлінням мають опрацювати питання передбачення у міському бюджеті коштів на 2020 рік для забезпечення виконання робіт з приведення до належного стану території Гаю десантників та пам’ятного знаку на честь 30-річчя визволення міста.

- Гай десантників – знакове місце для Кропивницького, - відзначив Олег Краснокутський. – Усі, хто в’їжджає в місто з київського напрямку минає цю зелену зону. Це своєрідна візитівка обласного центру. Крім того, тут люблять прогулюватися мами з дітками, тут шанувальники здорового способу життя займаються фізичною культурою. Я розмовляв з ветеранами другої світової, з воїнами – афганцями. Усі готові долучитися до наведення ладу на цій території, але ініціативу має проявити міська влада і об’єднати людей.

Усі новини