Гемодіалізний центр у Кропивницькому буде обладнаний медичною технікою всесвітньовідомої компанії "Fresenius Medical Care"

Четвер, 2 лютого 2017 17:11

Вже зовсім скоро у Кропивницькому розпочнуться роботи зі створення міського гемодіалізного центру. Облаштують його, як і планувалось, на базі лікарні святої Анни.

Начальник управління охорони здоров’я міської ради Оксана Макарук повідомила, що невелика затримка із отриманням реставраційного завдання у приміщеннях колишнього пологового будинку №2 виникла через приналежність будівлі лікарні до пам’яток архітектури.

Але, станом на сьогодні реставраційне завдання вже отримане, погодили його в усіх необхідних інстанціях та відправили представникам фірми «Фрезеніус» - адже саме з ними було підписано договір про створення гемодіалізного центру.

- Зараз підрядник замовляє проектно – кошторисну документацію і, як тільки вона буде готова, приступаємо безпосередньо до ремонтних робіт – прокоментувала Оксана Макарук – Будівельні роботи з підготовки приміщення до облаштування Центру виконають спеціалісти ТОВ “БУД-АЛЬЯНС ГРУПП”. Джерелом фінасування стануть кошти благодійника - ТОВ “Ренарт”, які підуть на відкриття відділення гемодіалізу та його оснащення обладнанням виробництва “FRESENIUS MЕDICAL CARE”. Відповідний тристоронній договір укладено 30 січня поточного року.

Усі новини