Гемодіалізний центр у Кропивницькому прийме перших пацієнтів вже у вересні

Середа, 16 серпня 2017 16:19

У міському гемодіалізному центрі, що відкриється до Дня міста у Кропивницькому на території міської лікарні імені Святої Анни, будівельники приступили до внутрушніх оздоблювальних робіт.

З інспекційною поїздкою сьогодні, 16 серпня. на об’єкті побував секретар міської ради Андрій Табалов. Він оглянув завезене обладнання, поцікавився, який вигляд матимуть відремонтовані палати.

Щоб у майбутньому центрі пацієнтам було комфортно, а медикам зручно, роботи із внутрішнього оздоблення погодилася опікувати відомий у місті підприємець, меценат, член Громадської ради при виконкомі Людмила Шубіна. Вона не залишає без уваги жодної дрібниці і це служить певною гарантією, що роботи будуть виконані якісно і, головне у визначений термін.

- Понад сто кропивничан з нетерпінням очікують відкриття гемодіалізного центру, для них це питання життя і смерті, -підкреслив після огляду об’єкту Андрій Табалов. – Всі пам’ятають, які точилися дискусії навколо долі колишнього пологового будинку №2, бачили провокації від певних політиків і чули звинувачення у тому, що будинок буде використовуватися не за призначенням. Сьогодні ми маємо один із кращих прикладів інвестицій у міську систему охорони здоров’я. Ми вже отримали відремонтоване приміщення, комплект необхідної апаратури відомого виробника для виконання гемодіалізу. Запуск Центру – справа найближчого часу. З міського бюджету виділено 450 тисяч гривень на благоустрій прилеглої території, заміну комунікації, енергопостачання. Треба відзначити, що територія лікарні була у досить занедбаному стані, тут давно не виконувалися капітальні роботи.

Усі новини