Головна увага комунальників у Кропивницькому буде зосереджена на вивезенні снігу і забезпеченні безпечного руху пішоходів

Понеділок, 23 січня 2017 13:02

Активніше боротись з наморозками та якісніше посипати проїжджі частини доріг і тротуари закликав сьогодні комунальників міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

За його словами, дороги магістральних напрямків комунальні служби тримають в нормальному для такої погоди стані. Проте різкі перепади температури і доволі міцні морози суттєво заважать впоратися з льодом і снігом на паралельних з центром вулицях і провулках.

- З великими наморозками на дорогах боротися дуже важко, - відзначив Андрій Райкович - але сніг все одно необхідно продовжити вивозити. Я ставив завдання щодо посипання не лише проблемних перехресть, а й пішохідної частини вулиць. Бригади «Благоустрою» і «Універсалу» реально не встигають обслуговувати додаткові території. А це оначає треба, що своїм колегам мають допомогти двірники ЖЕО, особливо на жвавих пішохідних маршрутах у центрі.

Міський голова також вкотре закликав власників торговельних мереж допомогти комунальним службамі, та звільнити від снігу прилеглі до закладів території і обов’язково посипати їх протиожеледною сумішшю.

Усі новини