Гравці професійного баскетбольного клубу “Золотий Вік” провели урок фізкультури для учнів ЗОШ №35 у Кропивницькому

П'ятниця, 3 лютого 2017 08:59

У справжнє спортивне свято перетворився звичайний урок фізкультури для наймолодших учнів кропивницької загальноосвітньої школи №35. У гості до школярів завітали професіональні баскетболісти!

Гравці «Золотого Віку» Олександр Дробязко, Андрій Куліш, Богдан Сосой і Гліб Бузько разом із віце-президентом Федерації баскетболу Кіровоградської області Людмилою Сиділо провели урок фізкультури для дітей 2010-2011 років народження місцевої школи №35.

Учні надзвичайно зраділи можливості потренуватися під керівництвом баскетболістів команди «Золотий Вік», а тому від бажаючих взяти участь у всіх рухливих конкурсах і вправах просто не було відбою. За такої атмосфери відведений на тренування час пролетів дуже швидко. Наприкінці зустрічі професійні баскетболісти подарували учням школи цінні призи – баскетбольні м’ячі від Федерації баскетболу України.

- Такі заходи ми проводимо у багатьох школах міста, де існують секції баскетболу і з дітьми цілеспрямовано займаються тренери комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 4 міської ради». Учні дуже радіють таким заняттям, власне, як і наші баскетболісти. Адже від цих заходів у всіх нас залишається багато приємних емоцій та спогадів. Найближчим часом баскетболісти «Золотого Віку» проведуть ідентичні заходи ще в декількох школах Кропивницького, – відзначила після заходу Людмила Сиділо.

Усі новини