Холодна весна подарувала школярам у Кропивницькому дострокові канікули

П'ятниця, 2 березня 2018 14:52

Відповідно до рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Кіровоградської обласної державної адміністрації від 26 лютого 2018 року, враховуючи значне погіршення погодних умов та з метою збереження життя та здоров’я дітей, у Кропивницькому буде тимчасово призупинено освітній процес. Про це сьогодні, 2 березня, повідомила начальник управління освіти міської ради Кропивницького Лариса Костенко.

- У зв’язку зі складними погодними умовами та із зростанням рівня захворюваності на грип та ГРВІ управління освіти прийняло рішення призупинити освітній процес у навчальних закладах обласного центру, - відзначила Лариса Костенко. - Також переноситься термін  канікул із 26 по  30 квітня на період із 02 по 07 березня 2018 року. Але працівники навчальних закладів перебуватимуть на своїх робочих місцях та слідкуватимуть за дотриманням порядку у закладах освіти, роботою теплового господарства та працюватимуть з дітками в дистанційному режимі.

Лариса Костенко  звернула увагу, що дитячі садочки у цей період працюватимуть у стандартному режимі, адміністраціями будуть вживатися заходи, спрямовані на забезпечення відповідних умов для перебування дітей у дошкільних закладах. У той же час, за інформацією начальника управління освіти, позашкільні заклади теж не працюватимуть, а керівники ПТУ отримали рекомендацію також достроково розпочати канікулярний період. Попередньо, освітній  процес буде відновлено 12 березня 2018 року.

Усі новини