«Із добрим серцем до Героїв»: доброчинна акція кропивницьких перукарів до Дня Збройних Сил України

Четвер, 7 грудня 2023 16:27

У День Збройних сил України, 06 грудня, уже традиційно  кропивницькі перукарі та барбери зголосилися надати  безкоштовні послуги зі стрижки та гоління військовослужбовцям, які перебувають на лікуванні та реабілітації в закладах охорони здоров’я обласного центру.

А місцеві підприємці передали солодощі та медичні сабо українським захисникам. Цю акцію ініціювали та провели департамент з питань економічного розвитку спільно з управлінням молоді та спорту Кропивницької міської ради.

Враженнями від акції поділилася її учасниця.

- Це найменше, що я можу зробити в підтримку наших Героїв. Тішить те, що більшість усі вони мають бойовий дух і незламний оптимізм. Хлопці слідкують за собою, мають побажання у стилях зачісок, - так прокоментувала свій другий волонтерський візит до військових власниця закладу «Барбер Пол» Вікторія Доманська.

Після роботи кропивницьких стилістів на хлопців чекала ще й фотосесія, цього ж дня військослужбовці отримали у подарунок надруковані світлини разом з  браслетами-оберегами, які сплели вихованці дитячо-юнацьких  клубів міста. 

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13