Із території Старобалашівського кладовища у Кропивницькому комунальники вивезли 70 автомобілів сміття: роботи з благоустрою цвинтаря тривають

Понеділок, 22 травня 2017 19:24

Сьогодні, 22 травня, заступник міського голови Олександр Мосін разом із начальником головного управління житлово-комунального господарства Віктором Кухаренком на прохання мешканки мікрорайону Стара Балашівка Тамари Деревянко побували на місцевому кладовищі, щоб оцінити стан цвинтаря і окреслити план робіт  його благоустрою.

Мешканка Старої Балашівки уже двічі виступала перед депутатським корпусом міської ради щодо наведення порядку на кладовищі. Щоб особисто перевірити стан справ, Олександр Мосін разом із Тамарою Деревянко разом відвідали Старобалашівський цвинтар. У цей час на кладовищі активно проводились роботи з благоустрою, територія виглядала охайно. За словами Віктора Кухаренка, раніше на цьому місці було несанкціоноване сміттєзвалище, і щоб його ліквідувати, комунальним службам довелось вивезти 70 вантажівок зі сміттям. Наразі з околиць кладовища сміття ще продовжують вивозити.

- Місце поховання виглядатиме належним чином, якщо  грунтову поверхню дороги відгрейдерують та вирівняють, - окреслив завдання для комунальників Олександр Мосін. - Також надзвичайно важливо облаштувати під’їзні дороги, щоб людям було зручно діставатись кладовища, і розробити план-схему території.

Усі новини