Кіровоградщина серцем з вами: у Кропивницькому засяяли 12 новорічних ялинок на підтримку міст-героїв

Понеділок, 19 грудня 2022 18:40

Сьогодні, 19 грудня, у Кропивницькому запалили вогні 12 новорічних ялинок, які встановили в рамках акції “Кіровоградщина серцем з вами” на підтримку міст України, котрі вистояли перед російським агресором, на підтримку невтомних волонтерів і мужніх та незламних Збройних сил України. Участь в акції разом із дітьми та дорослими взяли начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович, заступник міського голови Олександр Мосін.

Новорічне містечко на центральній площі міста зібрало багато гостей: кропивничан і вимушених переселенців, які напередодні гуртом прикрашали ялинки своїх міст. Усіх зі святом Святого Миколая привітав хореографічною композицією та колядками Кропивницький народний хореографічний ансамбль “Світанок”. Традиційного дідуха колядники вручили начальнику ОВА Андрію Райковичу.

- Вітаю усіх жителів області і Кропивницького з початком новорічних свят! Бажаю здоров’я, добробуту і хай здійсниться найзаповітніша мрія усіх українців — наша Перемога, - подякував Андрій Райкович, приймаючи символ нового року.

І ось найурочистіший момент свята настав. Святий Миколай запросив маленьких помічників допомогти запалити 12 ялинок, які до свята кропивничанам і гостям міста подарував Андрій Райкович.

- Ялинка Волновахи, Гостомеля, Охтирки, Миколаєва, Чернігова, Харкова, Херсона, Ірпеня, Маріуполя, Бучі, засяй! Ялинка невтомних волонтерів і славних ЗСУ, засяй! - гучно вигукнули всі гуртом і зелені красуні замерехтіли вогнями.

Подарунком для малечі стали й солодкі “миколайчики”, які вони знайшли під ялинками. Захоплення малюків викликали й кролики, інсталяцію з якими розмістили на площі. Саме ця тваринка є символом наступного року.

Засяяли вогнями цього дня і ялинки та новорічна фотозона перед міською радою. Радісні емоції від свята переповнювали і малих, і дорослих. Попри війну, люди мають світлі надії на перемогу і повернення до щасливого життя.

Усі новини