«Код нації»: кропивничан запрошують стати учасниками конкурсу української мови

Понеділок, 12 лютого 2024 16:27

Національний Фестиваль «Код Нації» спільно з проєктом «Про Мову» оголошують  Всеукраїнський конкурс до Міжнародного дня рідної мови, який відзначається 21 лютого.

Головною метою Конкурсу є сприяння розвитку української мови шляхом популяризації її культурного надбання у суспільстві.  А також заохочення усіх представників громад до вивчення української мови, утвердження її як головного чинника існування нашої нації; розвиток творчих та інтелектуальних здібностей.

Передбачається і  підтримка Збройних Сил України благодійними внесками учасників.

На конкурс усі охочі зможуть подати свої творчі проєкти у п’яти номінаціях: образотворчі роботи, відеороботи, фотокросинг, есе на тему «Мовне питання» та  мовні меми.

Подача заявок на Конкурс відбувається на сайті: https://mova.kod-natsii.com  з 05 по 25 лютого, оцінювати творчі проєкти будуть 29 лютого, а оголошення переможців Конкурсу відбудеться 01 березня на офіційних сторінках Фестивалю в соціальних мережах.

Для інших знавців солов’їної Освітня платформа Фестивалю проводитиме тестування на рівень володіння українською мовою. Зареєструватись на нього можна на сторінці: https://mova.kod-natsii.com/test/  з 05 по 23 лютого, а пройти тестування з 26 — 29 лютого,  попередні результати будуть відомі вже 01 березня.

Детальніше про умови участі та Положення на сайті конкурсу: https://mova.kod-natsii.com.

Усі новини