Коли й пісня лікує: для поранених військових у Кропивницькому провели музичний лаунж

П'ятниця, 11 серпня 2023 16:04

Дякувати і вшановувати наших воїнів можна по-різному: офіційно - нагородами, потиском рук, а можна й просто, від серця, щиро, як вдома, у колі добрих та рідних друзів. Бо ж коли в одному окопі, під градом ворожих мін, один ковток води на всіх, то рідними справді стають швидко.

У четвер, 10 серпня, за ініціативи управління молоді та спорту Кропивницької міської ради для військовослужбовців, які лікуються в одному із закладів охорони здоров’я, провели вечірній музичний лаунж в парковій зоні поблизу.

На галявині біля лікарні зібрались молоді захисники, які реабілітуються після тяжких поранень. Для воїнів виступили гітарист четвертої танкової бригади імені Гетьмана Виговського «Фрості» та дитячий вокально-інструментальний ансамбль «Тоніка» Міського центру дитячої та юнацької творчості.

Воїнів частували солодощами, домашньою випічкою, напоями.

Музика та пісні, ніжна скрипка, щире спілкування, солодкі пундики зі стиглими  кавунами зібрали в дружнє коло не лише захисників, а й сивочолих лікарів, медсестричок і реабілітологів.

Вони сміялись і плакали під цигарку і ніжну пісню, думками кожен про своє: згадували дім, сім'ю, хто маму, а хто вже й власних діток.

- Наші серця сповнені поваги та вдячності до вас, наші захисники! Ми віримо у Перемогу, плекаємо та зберігаємо добро, тепло на майбутнє і молимося за вас усіх, хто боронить Україну! Низький уклін вам, дорогі захисники! Слава Україні! Героям слава! – зі словами вдячності звернулась до поранених заступниця начальника управління молоді та спорту Катерина Черкасська.

- Респект організаторам чудового інвенту до Дня української молоді.  Так відпочили, що здоровими стали втричі. Навідуйтесь таким десантом ще! Швидше станемо у стрій! Швидше погонемо ворога! – ділилися враженнями воїни.

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28