Команда спортсменів з Кропивницького посіла 3-е місце у фіналі обласних змагань «Олімпійське лелеченя» – «Olympic move UA»

Середа, 23 травня 2018 10:21

19 травня на спортивному майданчику КДЮСШ № 2 відбувся фінал обласних змагань Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя» – «Olympic move UA».

Захід проведено відділенням Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області, за сприяння управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького, управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації, обласного відділення Олімпійської академії України та обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

В урочистому відкритті заходу взяли участь: відповідальний секретар відділення НОК України в Кіровоградській області Вадим Бебко, керівник обласного відділення Олімпійської академії України Сергій Воропай, заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації Уляна Соколенко.

У змаганнях взяли участь 11 команд загальноосвітніх навчальних закладів області – переможців районних та міських етапів «Олімпійського лелеченяти», які представляли: Знам’янський, Олександрійський, Кіровоградський, Маловисківський, Новгородківський, Світловодський райони та міста Кропивницький, Олександрія та Бобринець.

До програми заходу увійшли: презентація, під час якої учасники представили емблему, назву, девіз команди, виконавську та акробатичну майстерність її членів; комбінована естафета, олімпійська вікторина, рухлива гра «Полювання на качок».

За підсумками всіх конкурсів, набравши найбільшу суму балів, переможцем ІІІ обласного етапу змагань «Олімпійське лелеченя» – «Olympic move UA» стала команда Олександрійського колегіуму. Друге місце завоювали представники Маловисківського району. Третє місце виборола команда міста Кропивницького.

За свою наполегливість і прагнення до перемоги всі команди-учасниці отримали від обласного відділення НОК України дипломи, спортивний інвентар та пам’ятні сувеніри.

Усі новини