Команда Центральноукраїнського національного технічного університету стала п’ятою на чемпіонаті України із гирьового спорту

Вівторок, 28 лютого 2017 20:36

У Харкові відбувся чемпіонат України з гирьового спорту серед студентів, який зібрав 135 учасників. Визначення переможців проводилося у поштовху довгим циклом (чоловіки) і ривку (жінки).

Кропивницький представляла команда Центральноукраїнського національного технічного університету, за яку виступають вихованці КДЮСШ № 1. Оскільки ВУЗ не зміг винайти кошти для відрядження своїх студентів на престижні спортивні змагання, юним гирьовикам своє надійне плече підставили обласне відділення Національного олімпійського комітету України і відділ фізичної культури та спорту міської ради. Завдяки їх фінансовій підтримці та сприянню управління освіти, науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації кропивницькі спортсмени змогли взяти участь у чемпіонаті України з гирьового спорту, до якого вони наполегливо готувалися цілий рік. Студенти обласного центру Кіровоградщини гідно виступили на головному спортивному форумі України. Посівши п’яте місце серед 27 команд, вони покращили свій минулорічний результат.

В індивідуальному заліку чемпіоном України став Геннадій Тимофєєв у вазі до 95 кг. Владислав Вишінський (73 кг) завоював бронзову медаль. Близькими до призового подіуму були: Анастасія Лубяна (63 кг) – 5 місце, Петро Віняр (85 кг) – 4 місце, Артем Андрущенко (+95 кг) – 4 місце.

Тренує кропивницьких гирьовиків Сергій Шевченко.

Усі новини