Командира кропивницьких «кіборгів» нагородять найвищою відзнакою міської ради та виконавчого комітету

П'ятниця, 31 серпня 2018 15:56

Сьогодні, 31 серпня, у міській раді міста Кропивницького відбулося чергове засідання комісії з питань почесних звань та нагород під головуванням керуючого справами виконавчого комітету міської ради Альвіни Бондаренко.

За результатами розгляду поданих документів комісія вирішила рекомендувати для нагородження з нагоди Дня міста золотою відзнакою міської ради та виконавчого комітету міста Кропивницького „За заслуги”   І ступеня Трепака Олександра Сергійовича, командира 3-го окремого полку спеціального призначення А 0680, Героя України, полковника.

Також члени комісії погодили кандидатури представників сфери культури та спорту міста для відзначення державними нагородами з нагоди 80-ї річниці утворення Кіровоградської області. Зокрема комісія підтримала кандидатури тренера – викладача з плавання комунального закладу КДЮСШ №1 Олени Кузніцової для нагородження орденом княгині Ольги ІІ ступеня і виконавчого директора ТОВ з додатковою відповідальністю «М’ясокомбінат «Ятрань» Наталію Артеменко для відзначення орденом княгині Ольги ІІІ ступеня.

Комісія підтримала клопотання про присвоєння почесних звань Заслужений працівник культури України Володимиру Соляру, директору міського професійного духового оркестру Кропивницького і Заслужений працівник фізичної культури і спорту України Славіку Іванову, начальнику відділу фізичної культури і спорту управління молоді та спорту міської ради Кропивницького.

Усі новини